Obloženie stien a stropu - ORAC


Strop je veľmi často zabúdaná časť interiéru a väčšina z nás ho raz za niekoľko rokov natrie bielou farbou. Pokiaľ sa rozhodnete pre radikálnu zmenu vzhľadu stropu alebo stien, stavte na dekoračné stropné lišty, ozdobné rozety, alebo stropné dosky (stropnice) z tvrdeného polystyrénu. Skvele vyzerá, keď podsvietite podhľad svetelnou lištou.

 

Do módy sa vracia a interiérom veľmi pristanú stropné polystyrénové a polyuretánové lišty Orac. Hladké dajú miestnosti pekný rám a priestor zútulnia. Extrudované stropné lišty patria medzi odvážnejšie riešenia a sú už s hotovými krásnymi ornamentmi, ktoré budú v miestnosti pôsobiť dominantne a určite zaujmú každé oko.

 

Umelé trámy sú jedny z dekorácií, ktoré pôsobia na interiér veľmi silno. Sú neprehliadnuteľné a verne kopírujú drevo, ktoré na nás pôsobí upokojujúcim dojmom. Ich veľkou výhodou je nízka cena a jednoduchá inštalácia, pretože sú veľmi ľahké a na pripevnenie trámu postačí iba lepidlo. Zároveň sú vďaka kvalitnému spracovaniu trvanlivé, tvrdé a na dotyk hladké.

 

Drevené nástenné lamely sú spôsob, ako moderne a štýlovo vyzdobiť interiér, ide o inovatívny spôsob použitia dreva na stenu či strop. Dekoračná lamela bola navrhnutá tak, aby vám dala možnosť rozhodnúť o vzhľade, ktorý získate pri montáži, prvky nie sú spojené do panelov, takže ponechávame možnosť voľby rozstupu medzi jednotlivými lamelami. Ďalšou výhodou je stlmenie a odhlučnenie interiéru, v ktorom boli použité, zmenou šírenia zvukových vĺn v interiéri. Na zónovanie miestností sú ideálne drevené deliace priečky, ktoré u nás nájdete v troch rôznych prevedeniach.







1238ďalšia stránka



presmerovat_automaticky