Masívny dubový nábytok - ESCO group


Masívne dubové stolyPonúkame vám jedinečnú možnosť vlastniť masívny dubový nábytok, ktorý bude presne zodpovedať vašim požiadavkám. Zabudnite na unifikované stoly z hromadnej výroby a dajte prednosť originálnym kusom z českého duba, ktoré sú vyrobené českými majstrami stolármi.
 
Naša ponuka zahŕňa širokú paletu stolov, lavíc a stoličiek s rôznymi designami, od moderných až po rustikálne. Môžete si zostaviť svoj ideálny stôl presne podľa svojich predstáv a požiadaviek. Dodávame stoly buď bez povrchovej úpravy, alebo olejované oxidatívnym voskovým olejom Osmo. Každý náš stôl je vyrobený výhradne z masívneho dreva, ktoré zaisťuje prírodnú krásu.
 
S desiatimi odtieňmi povrchu a možnosťou prispôsobenia rozmerov na mieru, budete mať jedinečný originál, ktorý bude vyžarovať šarm a kvalitu. Či už si vyberiete akýkoľvek design, môžete si byť istí, že každý detail bol vypracovaný s precíznosťou a nadšením pre kvalitné remeslo. S naším masívnym dubovým nábytkom budete mať nielen praktický a odolný kus nábytku, ale aj jedinečný kúsok umeleckého diela, ktorý zaujme v každom interiéri.







12ďalšia stránka



presmerovat_automaticky